242(26) Little Miss Sunshine "2 futbolo aikštės jausmų"

Little Miss Sunshine “2 futbolo aikštės jausmų”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Kaip čia mano racione atsiranda vis daugiau lietuviškų ir net lietuviškų, bet nedepresuotų knygų? Nežinau, netyčia. Ši visai nieko. Delfio blogerė atspausdino savo rašliavas, kurios skaitosi visai skaniai. Apie meilę, apie gyvenimą, apie darbą. Tai kas supa visus jaunus žmones ir kuo jie gyvena. O daugiau sunku ką ir pasakyt. Su autorės nuomone ir filosofiniais pamąstymais galima sutikt, o galima ir nesutikti, bet kabinėtis nėra prie ko. Tik smalsu, ar žodis “skreitinukas” knygoje atsirado po redaktorių įsikišimo?
Oficialiai: „2 futbolo aikštės jausmų“ – painiai nepaprasta ir atvira 26 metų merginos istorija, kuri gali nutikti bet kam. Gal ir Tavo vaikinas bučiavosi su trimis kitomis, vyras paslaugiai padėdavo atsukti marinuotų agurkėlių stiklainį, tačiau pamiršdavo apkabinti ryte anksčiau už žadintuvą. Gal ir tunors kartą melavai sau, paslapčiomis prieš seksą jo vonioje skutaisi kojas ir vaidinai orgazmą.
Tai – nuoširdžiai natūralu, universalu, moteriška ir vaikiškai išmintinga. Istorija su dviem pabaigomis. Kaip ir pats gyvenimas…
Puslapių skaičius: 116
Elektroninė knyga.
Perskaityta 2011 03 11

+ There are no comments

Add yours