251(35) Christian Kracht 1979

Christian Kracht 1979
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Nežinau kas tokias knygas rašo ir kam. Nežinau kas tokias leidžia ir kam. Nežinau kas tokias knygas perka ir kam. Nežinau kas tokias knygas skaito ir kam. Nežinau ir kam aš pirkau, bei kam skaičiau. Įdomi tik pabaiga. O šiaip eilinis pliurpalas apie nieką. Įtariu rašytojas kuo nors ten garsus ir aš čia užsitrauksiu nemalones visokias? Bet aš nesu labai supratingas šiukšlynėlis, atleiskit. Ir neskaitykit tokių pievų, gerai?
Vienu sakiniu: apsinarkašini, eini prie kalno, patenki į konclagerį.
Oficialiai: Tai šiuolaikinio šveicarų prozininko – vienas ryškiausių pastarųjų metų vokiečių kalba rašomos literatūros reiškinių. „1979 ” – tai šiuolaikinės Vakarų visuomenės būklės rentgeno nuotrauka, diagnozuojanti gilėjančią vertybių ir kultūros krizę. Tai pasakojimas apie klajones po XX a. 8 dešimtmečio Aziją, prasidedantis narkotikais vakarėliais bei meilės nuotykiais Islamo revoliucijos apimtame Irane ir pasibaigiantis koncentracijos stovykloje Kinijoje…
Puslapių skaičius: 152
Knyga nuosava
Perskaityta 2011 04 12

3Comments

Add yours
  1. 2
    cannibalkiller

    O man patiko, gal kiek silpnesnis nei Fazerland, bet tikrai dar ka nors paskaityčiau jei išverstu.

  2. 3
    Egle

    aciu! perskaiciau vienu prisedimu ir nesupratau, cia su manim, ar su knyga kazkas labai (ta prasme, labai labai) negerai. puoliau ieskoti recenziju, kurios man paaiskintu ka nors daugiau negu “vienas ryškiausių pastarųjų metų vokiečių kalba rašomos literatūros reiškinių”. plius, ar man vienai uzkliuna perdetas vietovardziu, stiliu, dizaineriu pavardziu, kulturiniu simboliu, graiku mitu (negincyjamai) kiekis?

+ Leave a Comment