529(53) Rebecca James "Tobula klasta"

Rebecca James “Tobula klasta”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Neskaitadieniai tęsiasi ir todėl renkuosi lengvas knygeles. Vis tikiuosi, kad pramuš. “Tobula klasta” plona ir lengvo turinio knygelė jaunuoliams. Man pasirodė lėkštoka. Ne vietoje ir nelaiku vis žarstomasi epitetais, kokia darni šeima, kokia laiminga mergina ir t.t.
Istorija banaloka. Nežinau, gal aš mačiau kokį panašų filmą, gal kažką tokio jau ir skaičiau. Tačiau poreikį paskaityti ką nors lengvo visai patenkino. Nesigailiu, nors niekaip nesugebėjau į veikėjų problemas žiūrėti jautriai.
Ir dar. Pažiūrėkit kainų lentelę ir pirmus 4 elektroninių knygų knygynus. Įdomu, ką manot. Kodėl reikia 4 identiškų vietų internete? Suprantu, kodėl viename mieste gali būti keturios identiškos maksimos. Bet čia gi internetas. Reklamuot keturias vietas reikia keturis kartus daugiau… Kam? Ir reikia patarimo. Kurį iš šių keturių=vienas knygynų ateityje palikti lentelėje. Nes keturi vienodi lyg ir neturi tikslo ir dirbtinai ilgina lentelę. Ką manot?
Oficialiai: Paslaptingai, praeities prisiminimų kankinamai naujokei Katrinai savo draugystę pasiūlo žavi ir charizmatiška mokyklos numylėtinė Alisa.
Nerūpestingas ir linksmas gyvenimas gramzdina Katriną užmarštin, tačiau po dailia Alisos išore slepiasi žiauri ir sužalotos sielos jauna mergina, kuri kėsinasi sugriauti ją supančių žmonių gyvenimus. Neilgai trukus prasideda apsėsti ir pavojingi dviejų merginų žaidimai. Kas iš tiesų įvyko tą naktį, kai buvo nužudyta Katrinos sesuo?
Puslapių skaičius: 224
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2013 03 10
[table id=42 /]
1Kainos surinktos 2012 03 11
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

4Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Knygoholike, bet 100knygų ir delfi šiuo atveju irgi visai identiškai tas pats :).

  2. 3
    PranykusTolumoj

    Čia sužaidžia ambicijos: jei kaimynas turi “mersą”, tai ir man reik, nesvarbu, kad net teisių neturiu, na, bet kaip aš dabar prastesnis būsiu.
    o kuris iš minėtų knygynų išliks, ar galbūt koks naujas darinys susiformuos, parodys laikas. nė vienas jų kol kas neišsiskiria, neturi kažko tokio originalaus ar banaliai paprasto, bet itin patogaus, kad pririštų prie savęs pirkėją.

  3. 4
    Salomėja

    PranykusiTolumoje, tai jie ir neturi kuo išsiskirti, čia gi tas pats knygynas. Taip pat, kaip maximos viena nuo kitos nelabai skiriasi 🙂 Skiriasi skaitykle.lt – daugiau formatų siūlo, yra nemokamų knygų. Skiriasi knygos.lt, nes el.knygos bent jau bendroje paieškoje yra, arba nuoroda į kitus formatus šalia popierinės knygos. O tie keturi tai kažkoks š.

+ Leave a Comment