282(66) Anonimas "Knyga be pavadinimo"

Anonimas “Knyga be pavadinimo”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: nuostabaus smagumo veikaliukas. Kiekviename puslapyje tykšta kraujas, smegenys ir viduriai. Nusmurgęs miestelis su pačiu baisiausiu baru, trenkti girti raumeningi pikti gyventojai. Dar pora vienuolių, kažkiek vampyrų, moteris katė, atsitiktinė porelė, vampyrai. Visi ieško vieno brangakmenio. Ir dar yra knyga be pavadinimo, kurią perskaitę visi numiršta. Ir dar karnavalas, kai pilnas miestas terminatorių, elvių bei betmenų. Ir dar saulės užtemimas. Ir šaudo taško, taško šaudo. Būtų puikus Tarantino filmas. Nereikėtų net adaptuoti scenarijaus.
Oficialiai: Santa Mondegos gatvėse galioja laukinių džiunglių įstatymai. Čia susitinka baro savininkas Sančesas, nusikaltėlių pasaulio autoritetas El Santinas, keli premijų už žmonių galvas medžiotojai, du „kieti“ kaip titnagas vienuoliai, detektyvas, aplamdytu „Harley“ markės motociklu važinėjantis, plikomis rankomis boksuotis nevengiantis kovotojas ir dar visa gauja padugnių. Netrukus prasidėsiantis Saulės užtemimas paskandins miestą gilioje tamsoje, o kraujas ims lietis laisvai… Nedera pamiršti ir to, kad į miestą atvyko ir Kukurūzinis…
Puslapių skaičius: 432
Knyga nuosava.
Perskaityta 2011 07 06

7Comments

Add yours
  1. 4
    Salomėja

    Ai aš tai gyva 🙂 Negyvi tie, kurie šioje knygoje skaitė knygą be pavadinimo 🙂 Ir tai čia ne kaip tam filme, kur visi juostą žiūri… Viskas dėl žemiškesnių priežasčių.

  2. 6
    Dyvika

    Labai, sudominai. Jau apie ta knyga girdejau is savo lietuviu kalbos mokytojos… Tik neisdrisau paprasyt kad paskolintu… O kaip cia ja parsisiusti?

  3. 7
    Dyvika

    Labai, sudominai. Jau apie ta knyga girdejau is savo lietuviu kalbos mokytojos… Tik neisdrisau paprasyt kad paskolintu… O kaip cia ja parsisiusti?:)

+ Leave a Comment