291(75) Sophie Kinsella "Parduotuvių maniakė užsienyje"

Sophie Kinsella “Parduotuvių maniakė užsienyje”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė:  po juodojo jumoro nuodų virėjos ir niūrių vaizdų dvynių metas ko nors bukam atsipalaidavimui. Kinsella man patinka, bet parduotuvių maniakės serija mažiausiai iš to kas išversta. Tiesa prieš daug metų buvau skaičiusi “parduotuvių maniakė ir sesuo”. Knygą iškeičiau į kitą. Kodėl šios knygos fainos? Nes tokios perspaustos situacijos tikrai sukelia šypseną. Ir tie sprendimai pabaigoje – taip pat. Net manijų turinti vištukė yra visai protinga, kai reikia srėbti košę. O šiaip nieko toje knygoje neieškokit :). Jei bibliotekoje netyčia pamatysiu kitas knygas – skaitysiu. Jei nepamatysiu, tai net neprisiminsiu, kad ką nors praradau.
Oficialiai: Ar kelionė į užsienį apšvies protą ar… dar labiau ištuštins piniginę?
Rebekos Blumvud gyvenimas – rožėmis klotas: ji dirba televizijoje, šiuo metu ir banko valdytojas jai palankus, o kai prispaudžia reikalas leisti pinigus, ji vadovaujasi savo naujuoju šūkiu: “Pirk tik tai, kas iš tikrųjų tau reikalinga.” Ir tai dar ne viskas! Jai pasiūlė vykti į Niujorką!
Niujorkas! Šiuolaikinio meno muziejus! Gagenhaimas! Operos teatras! Be abejo, Rebeka planuoja aplankyti juos visus. Garbės žodis! Tik būtų kvaila neužsukti į kitas įžymias vietas. Pavyzdžiui, Saks. Ir Bloomingdales. Ir Barneys. Ir į tuos objektus, kur vyksta fantastiški pavyzdžių išpardavimai, kur gali gauti Prada suknelę už 10 dolerių. Pala, ar už 100 dolerių?
Ar Beki taip apakinta, kad jai jau neberūpi tokie menkniekiai?
Puslapių skaičius: 304
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2011 08 09

1 Comment

Add yours
  1. 1
    erikooskinas

    visos sitos serijos knygos labai fainos! tokios paprastos, lengvai besiskaitancios ir jokios prasmes jose ieskot nereikia, todel labai tinka atsipalaidavimui 🙂

+ Leave a Comment