382(55) Sonia Rossi "Studentė prostitutė"

Sonia Rossi “Studentė prostitutė”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Toks pavadinimas ir viršelis daug gero nežada. Bet netikėtai knyga įdomesnė nei atrodo. Gal dėl to, kad savo patirtį čia dėsto realus žmogus? Nes kai jau rašytojas pasitelkia fantaziją – sudeda viska kas tik blogiausia. O ši mergina dirbo daugiau mažiau legaliuose viešnamiuose, nepatyrė smurto, neturėjo piktų sutenerių, neužsirovė ant baisių iškrypėlių. Tad nors nieko gražaus čia nerasite, bet ir nieko šiurpaus nėra.
Knygos prostitutė tai labai paviršutiniška panelė. Visada tik slysta paviršiumi. Labai daug kartų pakartota “galėjau dirbti asistente, bet nebūtume išgyvenę”. O tai kaip visi ir visos išgyvena. Nueini sau lengviausiu keliu ir tiek. Šiaip tai labai man patiko, kad Sonia neapsunkino savęs psichologiniais graužesiais. Reikia pinigų, daug, greitai. Parsiduosiu. Tarė ir padarė. Taip ir reikia gyventi. O ne graužtis, galvoti, pergalvoti. Trumpai: man patiko, nors nieko labai naujo ir nesužinojau. Tiesiog yra ir ta kita pasaulio pusė. Truputį pasidomėti nekenkia.
Oficialiai: Berlyne gyvenančiai Sonjai Rosi vos per dvidešimt. Ji studijuoja matematiką, mėgsta linksmintis, išteka ir susilaukia sūnelio. Regis, niekuo neišsiskiriantis gyvenimas. Bet iš Italijos kilusi studentė turi neįprastą darbą: pragyvenimui užsidirba kaip prostitutė.
Iš pradžių Sonja nusirenginėjo erotinių vaizdo pokalbių kambariuose, paskui ėmėsi erotinių masažų ir galiausiai įsidarbino viešnamyje prostitute…
Kaip paprastutė studentė pateko į raudonųjų žibintų verslą? Ką jaučia tos, kurios pirmą kartą atsiduoda klientui už pinigus? Kokia jų kasdienybė ir santykiai su klientais bei kolegėmis? Kaip apskritai įmanoma suderinti įprastą gyvenimą ir savo kūno pardavinėjimą vis kitiems vyrams?
Puslapių skaičius: 323
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2012 04 13

+ There are no comments

Add yours