445(119) Mary Higgins Clark "Nors tavo akys jos nemato"

Mary Higgins Clark “Nors tavo akys jos nemato”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Keista ta autorė. Pvz., kai imu bibliotekoje kokią Brown žinau, kad nieko superduper negausiu, bet skaitalas nebus labai jau blogas. Toks vienavakaris detektyvas. Su Clark taip nėra. Pradėjau nuo knygos, kuri pasirodė prasta. Tada pabandžiau dar porą ir jos tik gerėjo. Taigi parsinešiau ir dar vieną. Ir čia pffffff. Kažkoks fiasko. Man buvo taip nuobodu, kad kai kuriuos puslapius tiesiog praverčiau. Tai turbūt tiek.
OficialiaiGrįžę iš darbo vakarėlio, Margareta ir Stivas Froliai pasigenda dukrelių – dvynukių Ketės ir Kelės, ką tik atšventusių trečiąjį gimtadienį. Iškviesti policininkai Frolių namuose randa sąmonės netekusią mergaičių auklę ir žmogaus, pasirašiusio Fleitininku, laišką, kuriame už dvynukes reikalaujama aštuonių milijonų dolerių išpirkos. Nors Froliai įvykdo visas sąlygas, automobilyje randamas nusižudęs grobikas, savižudžio laiškas ir tik viena dukrelė – Kelė. Laiške rašoma, kad antroji mergaitė mirė. Bet Kelė nuolat gauna telepatines žinutes nuo sesutės. Motina tiki Kelės žodžiais ir nepraranda vilties, kad antroji dukrelė vis dar gyva. Kelės įspėjimai darosi vis konkretesni, mergaitės žodžiais susidomi ir didžiausi skeptikai – bylą tiriantys policijos pareigūnai bei FTB…
Puslapių skaičius: 312
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 08 22

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment