487(11) Aleksandra Marinina "Skaistus mirties veidas"

Aleksandra Marinina “Skaistus mirties veidas”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Visada apsidžiaugiu radusi dar neskaitytą knygą iš Nastios serijos. Bet jau tiek kartų rašiau, kodėl man jos patinka, kad čia tiesiog užfiksuoju faktą, kad perskaityta dar viena. Tokia pati įdomi, kaip ir visos kitos. Nepaisant kelių loginių klaidų.
Oficialiai: Maskvos pakraštyje, sąvartyne, rastas jaunos puošniai apsirengusios gražuolės lavonas. Vėliau paaiškėjo, kad ši moteris pasižymėjo ypatingu seksualiniu apetitu ir partnerių sau rasdavo bet kur, nes buvo ne itin išranki. Tiriant šį nusikaltimą operatyvininkų žvilgsnis pirmiausia nukrypo į nužudytosios draugę Liubą – ji galėjo žiauriai atkeršyti dėl nuvilioto sužadėtinio ir sugriauto gyvenimo. Tačiau… Netrukus Liuba randama namuose negyva, o dar po vienos nakties – kita Liubos draugė, elegantiška vidutinio amžiaus moteris, kieme prie savo namo. Vadinasi, byla ir vėl nebus lengva.
Puslapių skaičius: 285
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2012 11 17

+ There are no comments

Add yours