492(16) Charlaine Harris "Mirtis už durų"

Charlaine Harris “Mirtis už durų”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Ketvirtoje dalyje Sukė pasižadėjo, kad naujaus metais jos niekas nebemuš. Ką gi. Ją degino, tiksliau jos namus, į ją šaudė ir tikrai kelis kartus gerai vožtelėjo. Nesiseka mergaitei. Man tai labai keista, kodėl visi ir visų padermių vyrukai ant jos lipa. Bet visai nebekeista, kodėl ji norėtų kiekvieno su kuriuo tuo momentu bendrauja. Pagal aprašymus tai, žinote, sunkoka nenorėti.
Skaitysim toliau. Kai tik bus proga.
OficialiaiSako, kad kai vienos durys užsiveria, atsidaro kitos. Tačiau taip sakantiems neteko gyventi mano namuose. Atrodo, kad už daugumos durų, kurias man tenka atverti, tūno kas nors baisaus. 
Sukės Stekhaus gyvenimas darosi vis labiau komplikuotas. Nėra lengva dirbti barmene mažame Bon Tono miestelyje, kai sugebi skaityti lankytojų mintis. Tačiau tai tik ledkalnio viršūnė. Pernai jai teko susidurti su vampyrais, vilkolakiais, pusgobliniais, raganomis ir fėjomis. Dabar jos pačios brolis mėgina naują panterlakio statusą. Dar blogiau, kad dviesmius vieną po kito ima žudyti paslaptingas snaiperis ir niekas nesijaučia saugus. Kai metamorfas Sukės bosas dėl peršautos kojos atsigula į ligoninę, ji priversta prašyti nieko nepamenančio buvusio meilužio Eriko pagalbos. Lyg to nebūtų gana, draugė Tara ima susitikinėti su itin bjauriu vampyru Mikiu, į miestelį grįžta pirmoji Sukės meilė – vampyras Bilas, o pati Sukė įtraukiama į vilkolakių kovą dėl valdžios ir tampa kažkam labai neparanki. Kartais reikia labai stipraus humoro jausmo, kad įtikintum save, jog gyvenimas puikus…
Puslapių skaičius: 384
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2012 11 28
[table id=3 /]
1Kainos surinktos 2012 11 28
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta iš eurų.
 

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment