503(27) Neil Gaiman "Kapinių knyga"

Neil Gaiman “Kapinių knyga”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano nuomonė: Jei aš dabar būčiau 8-10 metų ir tokia, kokia buvau to amžiaus, tai po šios knygos krykštaučiau iš susižavėjimo. Tuo metu skaitydavau visokius “siaubų autobusiukus” iš ši knyga man kelia prisiminimus.
Dabar aš jau didelė mergaitė, knygą suskaičiau su šypsena, patiko man ji. Bet… tada būtų patikusi labiau. Didelės mergaitės protas jau mato per daug trūkumų, kelia per daug klausimų, pvz., kodėl autorius patingėjo paplėtoti kai kurias neaiškias vietas, labiau supažindinti su tam tikrais veikėjais. Galų gale įdomiausius įvykius prabėgo taip viens du, o mažiau įdomiems skyrė daugiau dėmesio.
Gaiman niekada nestos į mėgstamiausių mano rašytojų lentyną, tačiau yra vienas tų, kuriuos paskaitinėti visada smagu. Dar liko perskaityti “Karolainą” ir “Žvaigždžių dulkes”, bet mačiau filmus, todėl turės ne vieni metai prabėgti kol bent kiek jie prablės atmintyje.
P.S. Perskaičiau aš tą knygą, aprašiau, pradėjau rinkti kainas ir likau šokiruota. Suprantu, kad ne storyje esmė. Bet eina sau, vaikai, mokykimės anglų kalbos!
OficialiaiKitas – nepaprastas berniukas, gyvenantis nepaprastoje vietoje – vienintelis gyvas kapinių pilietis. Nuo kūdikystės išaugintas vaiduoklių, vilkolakių ir kitokių kapinių būtybių, Kitas išmoko senųjų jo auklėtojų papročių ir perėmė dabartines vaiduokliškas žinias. Jis įgijo gebėjimą išnykti. Ar gali vaiduoklių išaugintas vaikas džiaugtis gyvųjų ir mirusiųjų pasaulių stebuklais ir galynėtis su jų siaubais?
Puslapių skaičius: 272
Elektroninė knyga.
Perskaityta 2012 12 17
[table id=15 /]
1Kainos surinktos 2012 12 18
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.
 

+ There are no comments

Add yours