514(38) Charlaine Harris "Neabejotinai miręs"

Charlaine Harris “Neabejotinai miręs”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Spėju, kad šitos knygos tai kaip kalnelis: įdomumas vis kyla ir kyla, o po to kažkada jau pradės kristi? Ir vėl šaunioji Sukė – šlapia, pavargusi ir mirties akivaizdoje, bet dar sugeba pasigrožėti nusirenginėjančiu tigrolakiu. Nuostabioji Sukė, kuri nelaiku ir nevietoje pagalvoja, kad reikia persilakuoti nagus, ar apmokėti kabelinės televizijos sąskaitą. Sukė, kurios nori visi.
Visai man patiko, kad knygoje buvo mažai Bilo ir mažai Eriko. Visiškai ir be jų pakako ką veikti. Ir šeštoji dalis labiausiai detektyviška iš skaitytų. Nors užkliuvo keli dalykėliai, kad ir tas fėjų kraujas, apie kurį kažkodėl niekas neužsiminė anksčiau. Prisipažinsiu atvirai: man buvo labai įdomu, įsitraukiau ir nenorėjau padėti į šalį. O šiaip tai smagu pasaulyje, kuriame visi aplinkui labai gražūs :).
Oficialiai: Kai vienintelė pusseserė vampyrė Hedlė nužudoma kito nemirusiojo, Sukė iškeliauja į Naująjį Orleaną tvarkyti velionės buto ir surinkti daiktų. Nemalonus darbas greitai tampa dar ir pavojingas, nes Hedlė buvo biseksualios Luizianos vampyrų karalienės, amžinai jaunos Sofi Anos mylimoji. Sofi Anos, neseniai tapusios kito galingo vampyrų valdovo žmona, santuoka ne tik neatnešė naudingos taikos, bet ir sustiprino įtampą tarp klanų. Kai Sukė ir naujas jos simpatija, tigrolakis Kvinas, netikėtai užpuolami per pirmąjį pasimatymą, mintis skaitančiai padavėjai tenka paskubėti atskleisti paslaptingas pusseserės mirties aplinkybes, kol pati nepalydėjo galvos…
Puslapių skaičius: 432
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 01 13
[table id=26 /]
1Kainos surinktos 2012 01 13
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

+ There are no comments

Add yours