516(40) Tess Gerritsen "Šėlas"

Tess Gerritsen “Šėlas”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Tess ir vėl mane stebina savo sugebėjimu įtraukti. Regis visos jos knygos turi panašumo, daugelis baigiasi taip pat (turiu omenyje, ne gerą ir laimingą pabaigą, o tuos sąmokslus), bet net ir tai žinodama puolu kaip šuo ant kaulų. Jau kažkada minėjau, bet vieta, kuri man atrodo pragaras yra mažas JAV miestelis ar priemiestis. Nesvarbu ar skaitau Gishamo “Kalėdų nebus”, ar Gerritsen skerdynes, niekur daugiau, o kraujuotų detektyvų skaitau labai daug, nerandu tokios blogos atmosferos, kaip tuose amerikietiškuose miesteliuose.
Beje, ši knyga man labiau priminė Picoult, o ne pačią Tess, nes gi paliesta jautrioji vietelė, šventieji vaikučiai žudikai :). Ir dar man nuolatos kliuvo užuominos, kokia šalta žiema laukia, kaip daktrarėliai to šaltumo neištveria ir pasiplauna iš miestelio, kaip baisu, kaip baisu, šildymas dingsta, tada būna oi kaip šalta, eini mišku, net smegenis gniaužia, kaip šalta. O pasirodo, kad kalba eina apie max -13 laipsnių Celsijaus. Tai jau.
Ruoškit fotikus, nes Tess atvažiuos į knygų mugę. Aš į mugę keliausiu, bet į žmones paprastai paspoksot nesibraunu, todėl norėsiu fotoreportažų 🙂 Ar tikrai ji tokia graži, kaip ant viršelių?
Oficialiai: Skalaujamas ramių Skėrio ežero vandenų, kurortinis Trankviličio miestelis Meine gydytojai Klerei Eliot atrodo ideali vieta atitraukti savo paauglį sūnų nuo didmiesčio pagundų ir tebekankinančių prisiminimų apie mirusį tėvą. Tačiau sulig pirmuoju žiemos dvelksmu aplanko sukrečianti žinia: jos medicininei globai patikėtas paauglys pratrūksta smurtingu elgesiu. Klerei ir visam Trankviličiui netrunka paaiškėti, kad tai tik mirtino paauglių šėlo pradžia.
Puslapių skaičius: 384
Knyga pasiskolinta.
Perskaityta 2013 01 18

[table id=28 /]

1Kainos surinktos 2012 01 18
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

4Comments

Add yours
  1. 1
    KZL

    O tikrai, del perdejimo saltumo ir viso kito sutinku labai. Dar sia savaite kalbejau su vienu kolega amerikieciu apie tai, kokie sie pasidare sissy, es tipo iskrenta 5 cm sniego ir ofisas uzdaromas, nors visi su keturiais varomais ratais ir didziuliais dzipais vazineja. Sakau, pas mus kad ir 2 metrai iskristu, mes vis tiek i darba vaziuojam. 🙂

  2. 3
    Salomėja

    aš skaitau,
    kodėl neįtikėtina? Gi čia pop knygos, tai ir naudojama viskas kas jaudina skaitytojus 🙂

  3. 4
    Aš skaitau

    Neįtikėtina, nes per KM, kai jos paklausė, kokia tema ji niekada nerašytų savo knygose, ji pasakė, kad apie vaikų žudymus 🙂

+ Leave a Comment