528(52) Laurent Gounelle "Dievas visada keliauja incognito"

Estimated read time 2 min read

Laurent Gounelle “Dievas visada keliauja incognito”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – nors ir skaitomas, ale vistiek šūdas, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Dar viena knyga, kuri buvo pasmerkta likti neperskaityta. Dėl pavadinimo. Dievas, cirkas, drambliai – fu fu fu 🙂 Nors knygos būna ir geros. Ir šita knyga visai gera. Truputį primena visokias “kaip susirasti draugų ir daryti įtaką kitiems”, bet supaprastinta ir įvilkta į istoriją su siužetu. O jame Adamas nusprendžia nusižudyti, bet sutinka vyruką, kuris pažada išgelbėti gyvenimą, tik Adamas turės daryti viską ką jam lieps. Prasideda psichologinės pamokėlės. O jų tikrai yra naudingų. Kaip neleisti savęs skriausti, kaip naudotis savo teisėmis kai tave aptarnauja pardavėjas ar padavėjas, kaip nebijoti sakyti savo nuomonės.
Daugelis dalykų man patiko, tik tiek, kad labai jau paviršutiniški ir labai jau gerai klojosi. Praktiškai be pastangų ėmė keistis pasaulis. Smagi savaitgalio knyga. Verčia pagalvoti apie savo elgesį ir santykius.
Oficialiai: Knygoje pasakojama istorija panardina į svaigią Paryžiaus vasaros atmosferą ir kviečia susimąstyti: kas gali paskatinti mus įveikti savo baimes, susikaustymą bei įpročius ir, kai gyvenimas nebeteikia džiaugsmo, priversti išsukti iš įprasto kelio? Įsivaizduokite – nepažįstamas žmogus išgelbsti jums gyvybę mainais už pasižadėjimą daryti viską, ko tik jis pareikalaus… jūsų paties labui. Priremtas prie sienos sutinkate ir atsiduriate keistoje padėtyje: regis, viskas ima slysti iš rankų… Jūsų gyvenimas – nebe jūsų valioje, tačiau daugeliu atžvilgių gerokai įdomesnis nei anksčiau! Vis dėlto pamažu apninka abejonės: ko iš tikrųjų siekia tas žmogus, kuris kišasi į jūsų gyvenimą? Kas jis toks? Ir kas tie paslaptingi jo aplinkos žmonės?
Puslapių skaičius: 360
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 03 03

+ There are no comments

Add yours