543(67) Jeffrey Archer "Klaidingas įspūdis"

Estimated read time 2 min read

Jeffrey Archer “Klaidingas įspūdis”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: O jūsų neerzina kažkokie papildomi užrašai ant viršelio? Pvz., “Nr. 1 bestselerio JUDO EVANGELIJA autorius”. Nr. 1 tai čia kur? Ir čia reikia jau manyti, kad esu neapsiskaičiusi vištelė jei dar “Judo evangelijos” nežinau? Ir dar “Vienintelė knyga, kuri prilygsta Da Vinčio kodui”. Vienintelė, sakot? Tai bėda. Prilygsta, sakot? Tai, kad ji visai kitokia. Kode tai visokios sąmokslo teorijos, o šioje tai viskas kaip ir aišku nuo pradžių, tik daug bėgimo.
Kai ką tik sakiau – nėra čia papildomos intrigos, detektyvinės linijos ir pan. Aišku kas blogiečiai, kas geriečiai, kas ką nori pasigrobti, kokiais būdais pasigrobti, kas pagauti, ar neleisti. Ir tada bėga lekia, lekia bėga. Po pasaulį tik makaluojasi. Čia JAV, čia Rumunija, čia Japonija… O dar teroristai įsirėžia į bokštus dvynius, kuriuose buvo vekėja. Ech.
Oficialiai2001 rugsėjo 11-oji. Prieš tai, kai du lėktuvai atsimušė į Pasaulio Prekybos centro bokštus dvynius, prikaustydami viso pasaulio dėmesį, už tūkstančių kilometrų viena garbinga Anglijos aristokratė priima skausmingą sprendimą. Sunkia širdimi ji ryžtasi paaukoti iš kartos į kartą keliavusį originalų van Gogo paveikslą, kad nuo kreditorių išgelbėtų šeimos dvarą. Viktorija Ventvort sėdasi rašyti laiško savo dvynei seseriai, kai į kambarį slapčia įsmunka žudikas ir perrėžia jai gerklę…O tuo metu Šiauriniame bokšte nekantriai tikėdamasis geidžiamos naujienos lūkuriuoja prieštaringai vertinamas bankininkas, kuriam netrukus atkeliaus kraupus siuntinys: moters ausis su deimantiniu auskaru… Tuo tarpu jauna meno ekspertė Ana Petresku pradeda iš pažiūros eilinę saulėtą dieną žemutiniame Manchetene, kuri netrukus virs pragaru visam Niujorkui, o ją įtrauks į aštuoniolikos dienų kvapą gniaužiantį katės ir pelės žaidimą, kuriame šokiruojančią mįslę prieš šimtmečius užminė pats van Gogas.
Puslapių skaičius: 512
Knyga nuosava.
Perskaityta 2013 05 10
[table id=55 /]
1Kainos surinktos 2012 05 04
2Siuntimo kaina = kaina už vienos knygos pristatymą Lietuvoje/į Lietuvą, renkantis pigiausią siūlomą siuntimo būdą.
3Bendra knygos ir pristatymo kaina perkant tik vieną šią knygą.
4Kaina versta į litus pagal valiutos.lt nurodomą kursą.

2Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Jei Da Vinčio kodas būtų vienintelė tokio tipo knyga, tai viskas su juo būtų ok. Bet prikepta kopijų. Tik va, etiketė klijuojama tik todėl, kad knygoje yra paveikslas, žudikas ir pora pasiskraidymų lėktuvu 🙂

+ Leave a Comment