575(99) Sylvia Day "Apnuogink mane"

Sylvia Day “Apnuogink mane”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: iš pradžių ši knyga įtraukė taip pat kaip ir pilkieji atspalviai. Herojai pasirodė patrauklūs. Jis tai kaip ir jis, ant to paties kurpalio, bet ji jau nebuvo kažkokia nepatyrus višta. Mergina su patirtimi, mergina turinti pinigų, mergina nesupanikuojanti kai reikia užlipt ant raudono kilimo nes prie to pripratusi. Taip daug smagiau, kai veikėjai yra lygiaverčiai. Turtingą svajonių princą, kuris dar ir gražus bei rodo daug dėmesio, kurio nesi išlepinta nesunku mylėti net su visais jo iškrypimais. Visai kas kita kai dėmesio niekada netrūko, pinigų netrūko, nei vakarėlių, nei pažinčių.
Bet. Bet perskaičius pusę knygos pradėjo atsibosti. Prasidėjo bėgiojimas iš vienų namų į kitus ir tąsymasis “aš be tavęs negaliu, pyst pyst, negaliu negaliu, ir aš be tavęs, kyšt kyšt”. Sekso scenas pradėjau praleidinėti, nes jau pasidarė įdomiau skaityti kaip apsirengė ar ką valgė.
Kitą dalį skaitysiu. O štai kol išleis trečią, tai ko gero jau būsiu pamiršus šiuos veikėjus. O bet tačiau, kaip erotinė ši knyga visai gi gera.
Oficialiai: Jiedu netikėtai susitiko pastate, pavadintame “Crossfire”, ir pateko į kryžminę aistrų ugnį. Ryšys užsimezgė nuo pat pirmo žvilgsnio ir jie nebegalėjo vienas kito pamiršti. Gideonas gražus, paslaptingas ir velniškai seksualus. Eva beprotiškai geidė jo prisilietimų net ir žinodama, kad tai padarys ją silpną. Iš pradžių ji stengėsi jį atstumti, tačiau Gideonas matė jos aistrą ir tuo pasinaudojo. Jų ryšys kasdien darėsi vis painesnis. Netrukus, kad išsaugotų draugystę, jie turėjo atskleisti savo paslaptis ir baimes. Gideonas ir Eva tapo vienas kito veidrodžiu, atspindinčiu slapčiausias žaizdas… ir troškimus.
Knygos puslapių skaičius: 336
Elektroninė knyga.
Perskaityta 2013 10 11

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Laura

    Aš irgi jau perskaičiau ir visiškai nuomonės sutampa 🙂 Dabar paskaitysiu kokį gerą detektyvą, o tada imsiu antrą dalį, nes bijau, kad dvi iškart bus per daug nuobodu 🙂

+ Leave a Comment