576(100) Sylvia Day "Atskleisk mane"

Estimated read time 2 min read

Sylvia Day “Atskleisk mane”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Šiemet skaičiau daug storų ir angliškų knygų, tai jau maniau, kad šimtuko neįveikiu, gi iki mano skaitymo metų galo liko tik pusė mėnesio. O tada švęsim šiukšlynėlio penkmetį, galit jau rūpintis dovanomis :). Bet štai šimtoji knyga šlamštukas. Nors gal negražu taip sakyti, šlamštuku reiktų vadinti knygą iš kurios kažko tikiesi, o ta nuvilia. Čia gi nei nuvylė, nei ką. Buvo kaip žadėta.
Kas buvo įdomu? Man vis dar įdomi Eva. Kad ir kas jai nutinka, jei išmestume visokius “jis mane užvaldė, aš be jo nebegaliu” ji ir su buvusiuoju vien iš keršto Gideonui gali pasilaižyt, ir šiaip tokia nepėsčia moteris.
Kas gi nepatiko? Kad čia visiška pilkų atspalvių kopija siužeto prasme. Net blogiuką turim šantažistą. Net artimas žmogus papuola į ligoninę, kol Eva smaginasi. Net jaunoji jo sesutė-draugutė yra. Vestuvių nebuvo, bet jei teisingai suprantu, tai čia bus 5 knygos, o ne trys tai veiksmas kiek ištęstas. Spėčiau, kad bus ir vestuvės, o dar bus nėštumas, dėl kurio Gideonas labai supanikuos ir t.t. :). Beje, rašo Day geriau už aną autore. Bent jau akių niekas nevarto :).
Žodžiu. Perskaičiau penktadienį, šiandien man jau sunku prisimint kažką.
Oficialiai: Žvelgiant iš šalies, Evai ir Gideonui galima tik pavydėti gražaus, prabangaus gyvenimo, tačiau iš tiesų jų širdys sužeistos ir iškankintos. Skaudinančios praeities šmėklos negailestingai juos persekioja ir kėsinasi atimti tai, kas brangiausia – iš Evos Gideoną, iš Gideono Evą. Rodos, jiems niekada nepavyks būti kartu. Viskas pernelyg sudėtinga, per painu, per skaudu… Tačiau juos sujungusi aistra degina tamsiausiais malonumais, ir jie nebeįstengia, nebenori atsitraukti vienas nuo kito. Gideonas – Evos priklausomybė… visi jos troškimai. Eva – Gideono pasaulis, gyvenimas, beprotybė… Jie alkte alksta vienas kito ir šis alkis žada saldžią apsėdimo palaimą, svaigią aistros bedugnę.
Knygos puslapių skaičius: 320
Elektroninė knyga.
Perskaityta 2013 10 11

2Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Danute, oi seniai tas buvo, anais laikais ko gero piratinę skaičiau, gėda, tai dabar stengiuosi kaltę išpirkti vis remdama leidyklas 🙂

+ Leave a Comment