585(5) Tess Gerritsen "Tylioji"

Tess Gerritsen “Tylioji”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Štai ir vėl skaičiau iki pirmos nakties. Ir sustojau nebaigusi, nebeskaitau per ilgas naktis :). Šioje knygoje daugiau detektyvės nei daktarės, todėl turbūt viskas greičiau ir įdomiau. Beveik kaip pirmuosiuose serijos detektyvuose. Nors ir Mora su savo vidiniais demonais man patinka. Tačiau šioje knygoje ją ignoruoja policininkai, tai ignoruoja ir autorė.
Iš tiesų man labai įdomu buvo kas gi nužudė tuos visus žmones. Seniai seniai. Taip pat žavėjo personažai. Nors aš esu rytų kultūros antigerbėja, tačiau toli nepabėgu nors tu ką. Tad ir tie mitai, ir kovos menai yra iš čia kažkur čia pat. Tad dar įdomiau.
Taigi, kad viskas patiko, viskas buvo puiku. Skaitykit jei mėgstat greitus detektyvus.
Oficialiai: Kiekviena nusikaltimo vieta turi savo istoriją. Kai kurios iš jų neleidžia užmigti naktimis. Kitos persekioja sapnuose. Vienoje iš jų išvydus kraupų vaizdą, Žmogžudysčių skyriaus detektyvei Džeinei Ricoli teks patirti ir nemigą, ir košmarus.
Prieš devyniolika metų Kinų kvartalo restorane per beprotišką šaudymą, pasibaigusį savižudybe, žuvo penki žmonės. Viena moteris, susijusi su tomis žudynėmis, tebėra gyva – tai paslaptinga Rytų kovos menų meistrė, žinanti paslaptį, apie kurią nedrįsta prasitarti ir kuri vis dar gyvuoja Kinų kvartalo šešėliuose. Dabar ši moteris tampa gilaus ir negailestingo blogio taikiniu.
Tirdamos nusikaltimą, į kurį įsipina šiurpūs senovės Kinijos legendos atgarsiai, Džeinė Ricoli ir Mora Ailz turi pergudrauti nematomą priešą ir perprasti, į ką nukreipti negailestingo šimtmečių senumo kardo ašmenys.
Knygos puslapių skaičius: 352
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2013 11 24

+ There are no comments

Add yours