592(12) Charlaine Harris "Seniai miręs"

Charlaine Harris “Seniai miręs”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Vis galvoju, ką aš čia šiandien pamiršau padaryti. Gi aprašyti knygą, kurią vakar vakare perskaičiau. Nors aprašinėti lyg ir nėra ką. Vėl Sukė visur įsivelia. Vis dar patinka man ji. Trykšteli sarkazmo, šiaip juodo humoro ir viskas su tais vampyrais gerai. Citata:

Seniai žinau, kad nesu gili teologinė mąstytoja, bet kartais rimtai pasvarstau, kad krizinės mano gyvenimo akimirkos dažnai susiveda į du pasirinkimus: būti bloga krikščione arba mirti.
Ir kiekvieną kartą aš pasirenku gyvenimą.

Tai va, maždaug tokios tos knygos.
Pabaiga buvo kiek netikėta, nes paprastai Sukė išsisuka su mažesniais nuostoliais.
OficialiaiSukei Stekhaus kasdienis bendravimas su vampyrų ir vilkolakių bendruomenėmis Bon Tone ir jo apylinkėse yra kasdienybė. Ji susaistyta krauju su vampyrų vadu, draugauja su vietos vilkolakių gauja, dirba žmogui, kuris keičia pavidalą, ir turi brolį panterlakį… Bet daugumai miestelio žmonių vampyrai yra paslaptingos ir gundančios būtybės, o apie metamorfus jie išvis nieko negirdėję. Kol kas. Vilkolakiai ir metamorfai nutaria sekti įkandin vampyrų ir pranešti apie savo egzistenciją visam pasauliui. Viskas atrodo neblogai, kol baro aikštelėje randama nukryžiuota panterlakė. Sukė jaučia pareigą rasti žudiką, nes auka – brolio žmona. Tik mintis skaitanti mergina neįtaria, kad Bon Tonui gresia didesnis pavojus nei tas žudikas. Senesnė, galingesnė ir paslaptingesnė už vampyrus rasė ruošiasi karui, o Sukė taps tik menka pėstininke jų kovoje…
Popierinės knygos puslapių skaičius: 368
Knyga elektroninė.
Perskaityta 2013 12 28

+ There are no comments

Add yours