601(21) Huntley Fitzpatrick "Mano gyvenimas šalia"

Estimated read time 2 min read

Huntley Fitzpatrick “Mano gyvenimas šalia”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Pasikartosiu apie priežastį paskatinusią mane rašyti šį blogą. Štai pasiėmiau negirdėtą (bent jau sau) knygą bibliotekoje. Pakilojau. Paskaičiau nugarėlę, pagalvojau, kad bus gerai ir parsinešiau. Perskaičiau. Patiko. Tada galvoju, kad reikia čia parašyti apie ją, kaip visada. Atsidarau google, jau suvesiu autoriaus pavardę ir pavadinimą, kad rasčiau viršelį ir aprašymą… Ir… Ir nežinau ką rašyt! Neprisimenu nei autoriaus, nei pavadinimo. Tiksliau net ne neprisimenu, o nežinau, nes nelabai ten gilinausi. Iki šio blogo taip būdavo nuolatos. Ir šiukšlynėlis yra mano atminties lentynėlės sukrautos ne galvoje, o internete.
O dabar gi apie knygą. Vienintelis minusas, kad tai jaunuoliška meilės istorija, kuriai aš jau senstelėjusi ir man pavydu :). Kaip faina ta pirmoji meilė, kai tau tik 17 metų :). Jauki ir teigiama knygelė apie tuos trapius santykius, pirmą bučinį, pirmą kartą, socialinius žmonių skirtumus, šiek tiek politiką ir bjaurų gyvenimą. Labai primena Antje Babendererde knygas.
Oficialiai: Garetų šeima – tikra Ridų priešingybė. Triukšminga, gausi, netvarkinga ir miela. Iš savo pedantiškai tvarkingų, bet šaltų namų slapta stebėdama kaimynų gyvenimą, septyniolikmetė Samanta Rid suvokia norinti būti viena jų. Kai Džeisas Garetas netikėtai užtinka Samantą ant stogo, gyvenimas pasikeičia, atrodo, visam laikui… Tačiau merginos mama – griežtoji senatorė Greisė Rid – netikėtai pakliūva į bėdą, ir Samanta susiduria su rimta dilema: kaip apginti tiesą ir nenuvilti mamos. Tai emocingas pasakojimas apie skirtingose šeimose užaugusių paauglių draugystę, pirmąją meilę, su ja susijusius sunkumus, nesklandumus, nesusipratimus, apie tai, kaip prarandant galima ir atrasti…
Puslapių skaičius: 328
Knyga iš bibliotekos
Perskaityta 2014 02 06
 

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment