623(43) Justin Cronin "Dvylika"

Justin Cronin “Dvylika”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Kaip aš mėgstu skaityti geras serijas vienu ypu, ir kaip nekenčiu to, kad tokią prabangą retai galime sau leisti. Juk paskutinė dalis dar net neparašyta, o pirmą dalį skaičiau 2012 metų pabaigoje. Natūralu, kad nors ir pamenu esmę, bet daugelis detalių pasimiršo. Kai kurie įvykiai nelabai ir beatsigamino.
Visgi tai nuostabi vampyriška serija. Tik čia tie vampyrai truputį ne tokie, kokius mes įpratę matyti kitose knygose, čia jie labiau zombiai, pusiau aklai veikiantys viruso paveikti lavonėliai. Pusiau aklai, tai todėl, kad visgi jie turi savo kūrėją ir vos vos praeito gyvenimo prisiminimų. Knyga nėra vien tik šaudo gaudo trileris. Tai ir psichologija ir filosofija, šiek tiek utopijos, paveikslas kaip viskas pasikeičia ir prasideda iš naujo, nepasimokant… Čia gi visi elektroniniai 700psl.
Tęsinys puikus! Liūdnai žiūrėjau, kaip puslapių skaitliukas vis augo augo ir baigėsi knyga.
OficialiaiPo šimtmečio Eimė ir kiti kovoja dėl žmonijos išgelbėjimo… nežinodami, kad taisyklės pasikeitė. Priešas evoliucionavo, ir užgimė nauja, slegianti santvarka, kurios ateities vizija neapsakomai baisesnė negu žmonių išnykimas. Siekiant, kad Dvylika žlugtų, vienam iš susivienijusios, prieš juos kovojančios grupės reikės sumokėti didžiausią kainą.
Žymos sau:
KPS: 544
KE.
Perskaityta 2014 05 11
 
 

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment