641(61) Tess Gerritsen "Užkratas"

Estimated read time 2 min read

uzjratasTess Gerritsen “Užkratas”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Mėgstu aš Gerritsen ir skaitau visas jos knygas, kai tik pasitaiko. O bet gi ši buvo labai nuobodi. Na visiškai. Ir net nežinau kuo, nes beveik tas pats, kas kitose autorės medicininiuose trileriuose, kurie visai nuobodūs ir nebuvo. Gal veikėja ne pati patraukliausia, gal intrigos mažai, nes kaip ir nuo pradžių aišku kas vyksta.

Nesigailiu, kad perskaičiau, bet tiesą sakant tikėjausi malonesnių vakarų su knyga.

Oficialiai: Naktiniai budėjimai Springerio ligoninės Skubiosios pagalbos priimamajame kuo puikiausiai tenkina daktarę Tobę Harper. Tačiau vieną ramią naktį pamainos rimtį sutrikdo atgabentas pacientas. Klejojantis ir kritinės būklės dėl galimos virusinės smegenų infekcijos, jis beveik nereaguoja į gydymą… o paskui be pėdsakų dingsta. Netrukus pasitaiko antras panašių simptomų kamuojamas vyras, ir įvykiai įgyja šiurpų pagreitį: tai mirtina infekcija, kuri gali būti platinama tik per tiesioginį audinių kontaktą. Tobė pradeda sekti pėdsakais, prasidedančiais nuo nėščios šešiolikmetės prostitutės, kol tie atveda iki netikėtos tragedijos jos pačios namuose.

Žymos sau: KPS: 368, KB, 2014 07 15

+ There are no comments

Add yours