673(6) Mary Higgins Clark "Aš eisiu viena"

As-eisiu-viena_z1Mary Higgins Clark “Aš eisiu viena”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Lyg ir negaliu labai kritikuoti knygos, kurią imdamasi skaityti jau žinojau, kad ji bus tokia ne kažką. Bet aš vis dar tingiu, ir kita knyga gali būti ir vėl bus šios autorės.

Taigi, ne kažką tai ne kažką, bet pagrindinė veikėja tai oi kaip nepatiko. Na prarado moteris sūnų, pagrobė jį, bet vistiek kaip banko sąskaitos slaptažodžiu pasirenki to sūnaus vardą, tai taip tau ir reikia dėl visų bėdų.

Tokios knygos, tai kaip filmai ilgųjų reisų autobusuose. Pažiūri truputį viena akimi. Bet nežinau ką kol kas skaityti, tai taip ir stumiu.

Oficialiai: Talentinga interjero dizainerė Aleksandra (Zana) Morland vis dar gyvena viltimi susigrąžinti sūnelį, kuris prieš dvejus metus paslaptingai pradingo iš Niujorko Centrinio parko. Mažojo Metju penktojo gimtadienio dieną Aleksandra sulaukia netikėtos žinios – kažkas atsiskaito jos kredito kortelėmis ir naudojasi jos banko sąskaitomis. Negana to, tą pačią dieną spaudoje pasirodo nuotraukos, kuriose – nenuginčijami įrodymai, kad berniuką pagrobė… ji pati. Persekiojama žurnalistų, tardoma sūnaus dingimo bylą tiriančių detektyvų, užgauliojama tiek tūžtančio buvusio vyro, tiek keršto trokštančio buvusio viršininko, Aleksandra pasiryžta sužinoti, kas ir kodėl bando ją sužlugdyti. Tačiau ji nė neįtaria, kad kiekvienas žingsnis artinantis prie tiesos kelia vis didesnę grėsmę jos pačios ir mylimų žmonių gyvybei…

Žymos sau: KPS: 336, ke, 2014 11 22
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

4Comments

Add yours
  1. 1
    Vygintas

    Bet kam iš vis prasidėt su knyga jeigu jau iš anksto žinai,kad ji bus ne kažką?Štai kur klausimas!
    Juk ir gerų knygų(ir autorių) yra daugiau nei laiko joms… 🙂

  2. 2
    Salomėja

    Nes aš skaitau knygas todėl, kad man patinka skaityti, ne todėl, kad noriu būti labai intelektuali, labai tobulėti ir labai dvasiškai ten kažkaip pasimaitinti, arba būtinai perskaityti viską iš sąrašo “per gyvenimą privalai”. Juk kartais pažiūrim ir tėvėtryspenktadieniodydysisfilmas lygio filmus, nors iš anksto žinom, kad šūdas :). Čia imdama knygą aš žinau, kad ji bus paprasta, niekur nestrigsiu, nieko negausiu, nieko neduosiu, bet du vakarus praleisiu skaitydama, o ne nuo lentynos kilodama, ar skaityklėje eidama per sąrašą atseit geresnių knygų ir taip po dvidešimt psl. Po to man būna sunkoka grįžti prie knygų, kurias mečiau kažkada, todėl kartais kai nėra nuotaikos gerai, tai geriau jos ir nepradėti 😀

  3. 3
    Vygintas

    Tai pagrindinė skaitymo priežastis ir yra ta,kad skaityti yra gera.O ne dar kažkas ten…Bet aš nesugebu susikoncentruoti knygai,kuri akivaizdžiai “nekabina”.Pats kaltas. 🙂

  4. 4
    Salomėja

    Vygantai, tai pagrindinė mano mintis ir yra tokia, kad tokios knygos beveik visada kabina. Kaip greitas maistas, nors ir žinai, kad nei vertingas, nei sveikas 🙂 Suėdi ir vėl alkanas. Taip ir čia. Skaitai sau, lyg mėsainį valgydamas. Iš esmės norėtum kažko sveikesnio ir gurmaniškesnio, bet nuotaika ne ta, ant šūdmaisčio traukia, tai kam gerus produktus gadint?

+ Leave a Comment