700(31) Rodney David Wingfield "Frosto naktis"

5aaf137695ceb4bdd6b255d3484f6c1ed0730934Rodney David Wingfield “Frosto naktis”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: keista įvertinti knygą puikiai, įsitraukti į ją visa galva, bet tiesiog labai nemylėti pagrindinio veikėjo Frosto. Jei pirmoje dalyje mane dar visai jis žavėjo, tai nevalyvumas pradėjo erzinti. Nieko čia labai pagirtino kai tau kas antrą puslapį kartoja, kad protingas ir įžvalgus žmogus vaikšto su taukuotu kaklaraiščiu, o pačiupinėjęs lavonus, rankas nuolatos valosi į paltą.
Visgi, minėjau, kad detektyvas labai įtraukia. Sudarytas iš pabarstukų, mažų nutikimų jis susilipna ir po truputį išsipainioja. Viską išsprendžia Frostas su savo nuojautomis. Suprantu, kad į knygas reikia žiūrėti, kaip parodiją, nes visose kartojasi neužpildyti blankai, durnas vadovas, nepatenkintas naujokas ir nemiegantis Frostas.
Esu serijos gerbėja, ir dvi naujausias knygas įtraukiau į knygų mugės pirkinių sąrašą. Štai viena suskaityta, kita jau laukia prie lovos. Ir žinau, kad gerai praleisiu laiką.
Oficialiai: Maniakas Dentone žudo senutes, o policijos pareigūnus vieną po kito guldo gripo epidemija. Nusikamavę kriminalistai pluša be atilsio: iš pažiūros darnią jauną porą puldinėja mirtimi grasinantis padegėjas, o kur dar įtartinos savižudybės, apiplėšimai, nelegali prekyba pornografinėmis vaizdajuostėmis, anoniminiai laiškai… Visas šias bylas tiria kriminalistas inspektorius Džekas Frostas, išsiblaškęs nevaleika cinikas. Stokodamas laiko ir spaudžiamas vyresnybės, jis darbuojasi iš peties, bet neištirtų nusikaltimų sąrašas nenumaldomai ilgėja, šiurpios žmogžudystės nesiliauja. Žinodamas, kad susimovęs skyriaus viršininko pasigailėjimo nesulauktų, Frostas imasi rizikingų veiksmų. Rizika – nuolatinė jo palydovė…
Žymos sau: KPS: 512, kn, 2015 03 09
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.
 

+ There are no comments

Add yours