712(43) Roderick Gordon, Brian Williams "Laisvas kritimas". Ciklo „Tuneliai“ 3-ioji knyga

Estimated read time 2 min read

laisvaslroto,asRoderick Gordon, Brian Williams “Laisvas kritimas”. Ciklo „Tuneliai“ 3-ioji knyga
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Ši serija man primena Žiulį Verną. Šiaip jau aš Žiulio Verno labai daug neskaičiau, tik truputį, bet esu kurse ką ir apie ką jis rašė. Taigi, kuo giliau į žemės gelmes, tuo įdomiau. Sluoksnis po sluoksnio keičiasi aplinka, būtybės, priešai, nuotykiai tęsiasi, žmonės žūsta ir viskas nenusibosta.
Vis pagalvoju, kad fainas anime stiliaus filmukas išeitų. Taip ir matau Myazakinio stiliaus vorus, grybieną, stebuklingus namelius… Kino filmas tikrai toks šaunus nebūtų, nes spėju vorus padarytu Grobuonies stiliaus, o aplinka būtų tamsi ir niūri. Nes gi požemiai.
Tai ką. Įpusėjau. Dar trys liko. Valio.
Oficialiai: Skaitomiausių knygų „Tuneliai“ ir „Gilybės“ trečioji dalis. Joje sužinosite, kas nutiko pagrindiniams veikėjams – Vilui, Česteriui, Eliot ir katinui Bartlebiui – nugarmėjusiems į Tuštumą, kokių draugų jie ten atrado, ar jiems pavyko atsikratyti stiksų persekiojimo ir surasti povandeninį laivą. Kuo galiausiai baigėsi daktaro Barouso moksliniai eksperimentai? Kokį pokštą stiksams iškrėtė ponia Barous? Koks likimas ištiko dvynes Rebekas ir Gilybių kovotoją Gaigalą? Ar 5sivaizduoji ką reikšia kristi į bedugnę? Ar išdrįstum?..
Žymos sau: KPS: 472, KE, 2015 04 21
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook.

+ There are no comments

Add yours