715(46) Roderick Gordon, Brian Williams "Galinė riba". Ciklo „Tuneliai“ 6-oji knyga

Estimated read time 2 min read

image
Roderick Gordon, Brian Williams “Galinė riba”. Ciklo „Tuneliai“ 6-oji knyga
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Bandau susisteminti ko buvo šioje serijoje. Spoilinsiu, todėl praleiskit įrašą tie, kurie to nemėgsta.
Taigi, buvo du berniukai nevykėliai, kurie vėliau tapo net labai nieko sau. Buvo keista požeminė bendruomenė valdoma blogiečių. Išprotėjęs mokslininkas. Buvo žemės gelmės su įvairiais padarais, buvo Naujųjų Germanų pasaulis požemyje, buvo žmogėdra, buvo slaptieji agentai, buvo virusas, kuris visus išžudė, buvo nenugalimos pabaisos, buvo atominis sprogimas, buvo kalėjimai, spąstai, ateiviai, vergai… oi daug visko buvo ir labai gaila, kad baigėsi.
Oficialiai: Sėdami mirtį ir suirutę Angliją siaubia stiksai su žiauriųjų armagių kariauna. Atrodo, jų niekas nebesutramdys.
Išgelbėti galėtų turbūt tik stebuklas… O giliai po žemėmis, pačiame Žemės centre, Vilas su Eliot, ko gero tą stebuklą ir aptiko – akylai senolių saugotą paslaptį, nuo kurios priklausys visa gyvybė – ir žmonių, ir stiksų…
Paskutinioji „Tunelių“ serijos dalis prasideda prieš pat branduolinį sprogimą šerdyje, Džigsui iš paskutiniųjų kovojant dėl gyvybės. Stiksai ir baisieji jų palydovai armagiai siaubia Angliją, palikdami žūčių ir niokojimų šleifą. Atrodo, niekas jų nebesulaikys. Pasaulį išgelbėti tegali stebuklas. Kaip tik jį žemės gelmėse randa Vilas su Eliot – vieną po kitos jie atskleidžia senovės  paslaptis, kuriomis paremtas pats žmonių ir stiksų gyvenimas.
Žymos sau: KPS: 312, KE, 2015 05 02
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook
Posted from WordPress for Android

+ There are no comments

Add yours