729(60) Joana Chmielevska "Romanų romanas"

Estimated read time 1 min read

romanuromanasJoana Chmielevska “Romanų romanas”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Išvažiavau savaitgaliui nepasiėmusi jokio skaitalo. Dėl vietos stokos netilpo net skaityklė, o telefone ar planšetėje man nepatogu gi. Tai pasiknisau pas mamą lentynose ir pasiėmiau vakarojimui knygą, kurią skaičiau gal 50 kartų. Ir tik iš nostalgijos duodu 2 balus :). Man ji buvo žiauriai juokinga kai skaičiau pirmą kartą devymaštuntais metais. Buvo juokinga ir kokius 10 kartų po to. Bet dabar manęs jau kažkaip nesužavėsi truputį vištiškais bajeriukais. Užaugau. Pamėgau sarkazmą.
O šiaip tai tiesiog linksma knygiūkštė su detektyviniu prieskonių. Kaip tik vienam vakarui, kai žinau, kad tikrai suspėsiu pabaigti.
Oficialiai: aprašymo nėra.
Žymos sau: KPS: 236, Kp, 2015 08 29
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

2Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Laura G., šiaip jau skiriasi net labai labai. Popierinę skaityti, ar skaityklėje man jokio skirtumo, o štai kompiuterio, ar planšetės ekrane jau tai daryti man kančia ir tik iš bėdos didelės. Čia kalbu ne apie moralinį pasitenkinimą, o grynai lapo-ekrano patogumą.

+ Leave a Comment