731(62) Nele Neuhaus "Piktas vilkas"

Estimated read time 2 min read

imageNele Neuhaus “Piktas vilkas”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: uf, smagu perskaityti dar vieną gerą detektyvą. Juokinga tik, kad ir vėl iš serijos vidurio, su daugybe spoilerių buvusioms knygoms, kurias gal skaitysiu dar. Įtraukė greitai, nors pasakojimai šokinėjo, buvo matomi kelių veikėjų akimis. Šį kartą tyrėjai nustebino savo normalumu. Neturėjo jie per daug vidinių dramų, nežiūrėjo liūdnai per langą, nesirovė plaukų nuo galvos dėl asmeninių bėdų. Aišku, kad jų šiek tiek buvo, bet na kaip ir pas visus kitus žmones.
Knygos ašis – pedofilijos istorija. Tas atvejis, kai įsitraukę labai daug aukštas pareigas užimančių asmenų, tad ištirti ar išlaikyti gyvus liudininkus yra beveik neįmanoma. Didelės intrigos nebuvo, daugiau mažiau aišku kas yra kas, įdomiausiai dalis gi buvo kaip viskas išsivynios iš kamuolio.
Traukiu autorę prie gerųjų detektyvistų.
OficialiaiKnygoje „Piktas vilkas“ gvildenama opi tema. Detektyvų Pijos Kirchhof ir Oliverio fon Bodenšteino komanda tiria mįslingą nusikaltimą: upėje rastas paauglės lavonas su akivaizdžiais smurto pėdsakais. Po kurio laiko pranešama apie žiauriai sumuštą televizijos žurnalistę Haną Hercman, mat ši pernelyg rizikavo susidomėdama viena skandalinga istorija. Sunkios būklės žurnalistės apklausti neįmanoma, bet kriminalistai Pija ir Oliveris vis dėlto randa už ko užsikabinti, ir tai, ką juodu sužino, nuveda į tikrą blogio irštvą.
Žymos sau: KPS: 480, Kn, 2015 09 08
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Remis

    Pažiūrėjau, kad čia net ne iš serijos vidurio, o arčiau galo. Iš 7 serijos knygų ši yra šeštoji. O prieš tai išleido ketvirtąją. Tiesiog lietuviškos leidybos “standartas” 🙂

+ Leave a Comment