743(74) Tess Gerritsen "Numirti dar kartą"

Estimated read time 2 min read

Numirti-dar-karta_p1Tess Gerritsen “Numirti dar kartą”
Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Tiems, kurie žino autorę ir skaitė kitas Džeinės bei Moros istorijas, gi visai nėra ką ir pasakyti. Knyga tokia pati gera, kaip visos kitos. Namuose mes čia svarstėme, kuo gi autorė sugeba patraukti. Juk siužetas nėra ypatingas, veikėjai kaip veikėjai, bet griebia nuo pat pradžių. O juk pradžioje nėra net nieko griebiančio. Na, pvz, mergina zyzia, kad safaryje reikia sisiot krūmuose ir nėra dušo. Bet net ir tai kažkodėl įdomu skaityti.
Eilinį kartą pasidžiaugsiu, kad Tess meilės romanų rašymą iškeitė į detektyvus. Jeigu visai dar nieko neskaitėte, tai pradėkite nuo “Chirurgo”. Palaipsniui susipažinsite su detektyve, bei teismo medicinos gydytoja, matysit kaip jos augs ir keisis su kiekviena knyga. Aš pati pradėjau nuo vidurio (“Dvynės”), tai sakyčiau, kad iš eilės skaityti tikrai įdomiau, nors knygose narpliojamos skirtingos istorijos.
Beje, čia paskutinė mano skaitymo metų knyga (nauji prasideda 11 01), tad jau laikas rašyti metinę statistiką ir švęsti septintą Šiukšlynėlio gimtadienį.
OficialiaiBostono policijos Žmogžudysčių skyriaus detektyvė Džeinė Ricoli ir teismo medicinos ekspertė Mora Ailz, iškviestos į nusikaltimo vietą, randa nužudymo sceną, vertą paties žiauriausio žvėries – netgi su nagų žymėmis ant aukos lavono… Prieš šešerius metus safaryje buvo sunaikinta grupė turistų. Giliai įstrigę Botsvanos savanose, praradę bet kokį ryšį su pasauliu, saugomi vieninteliu šautuvu ginkluoto vedlio, jie pasibaisėję desperatiškai vylėsi pagalbos, kol jų dar nesudraskė aplinkui šešėliuose šmižinėjantys žvėrys. Bet pavojingiausias plėšrūnas buvo tarp jų. Dabar šis žudikas pasirinko naują medžioklės plotą – Bostoną, o Ricoli ir Ailz turi rasti būdą, kaip jį išvilioti iš šešėlių ir uždaryti už grotų. Net jeigu jam prieš nosį tenka mosikuoti masalu, kuriam nepajėgia atsispirti joks medžiotojas: tąja auka, kuriai kitados pavyko pasprukti.
Žymos sau: KPS: 352, Kn, 2015 10 30
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours