802(59) Renee Knight "Visai svetimas žmogus"

Estimated read time 2 min read

1462889428_visai-svetimas-zmogusRenee Knight “Visai svetimas žmogus”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Būčiau pražiūrėjusi šią knygą, bet šį kartą suviliojo užrašas “Bestserlerio “Dingusi” gerbėjams”. Nesu aš didelė jo gerbėja, bet sakinys pasufleravo ko tikėtis: siužetas mainysis ir tai kas bus pateikta kaip tiesa, vėliau gi apsivers. Taip ir buvo.
Istorija pasakoja apie šeimą sukrėtusią seną paslaptį. Iš pradžių moteris gauna knygą, kurioje pasakojama apie ją ir įvykį, kurį ji nori nuslėpti. Po to tą istorija sužino vis daugiau žmonių, tačiau gi kol pasiekia skaitytojus, tai reikia įveikti pusę knygos. Tada viskas persimaino, o po to dar kartą.
Skaityti buvo gana įdomu, nors daugelio jausmų negalėjau suprasti. Ypač vyro elgesio sužinojus 20 metų atsitikimą. Jėzau, kam taip psichuot dėl to kas nutiko taip seniai?
Visgi, kažko trūko, ir nepateks į rekomenduojamų knygų sąrašą.
OficialiaiNaujuose namuose šalia lovos aptikusi nematytą knygą Katerina tikisi maloniai praleisti vakarą. Raudona linija stropiai pabraukta pastaba: Bet koks panašumas į gyvus ar mirusius asmenis yra visiškai atsitiktinis. Tačiau moterį greit ima krėsti drebulys – knygoje aprašyta tai, kas jai pačiai nutiko prieš dvidešimt metų. Su tiksliausiomis smulkmenomis atkuriama diena, kurią Katerina buvo nutarusi ištrinti iš atminties. Kaip ši knyga pateko į jos šeimos namus? Kas yra jos autorius ir iš kur jis apie Kateriną žino tai, ką ji manė paslėpusi net nuo savęs? Kokių tikslų ir kodėl jis siekia? Katerina supranta turinti vienintelę išeitį – atskleisti, kas iš tikrųjų nutiko lemtingąją dieną. Tik ar ji išdrįs ir ar atskleista tiesa nepražudytų iš pažiūros tobulo jos gyvenimo?
Žymos sau: KPS: 288 Ke 2016 06 28
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours