808(65) Maud Gabrielson ir Alix de Moussac "Lookbook"

Estimated read time 2 min read

LOOKBOOK_stilingomsmerginoms_vrsl_.inddMaud Gabrielson ir Alix de Moussac “Lookbook”
Mano įvertinimas: 2/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Šį įrašą pradėsiu nuo savireklamos. Vakar “LookBook” aptariau kitame savo bloge.  Prašau užsukti, pasižvalgyti, pamėgti FB puslapį.
Vakarykštis aptarimas buvo toks labiau apie tai ką rasime knygoje ir ar tai gali būti naudinga tiksliniams jos skaitytojams. Dabar gi trumpai apie tai ką pati naudingo ar nenaudingo radau. Esu jau peržengusi merginų amžių, o ir stiliaus knygą skaičiau ne vieną, tad nieko labai naujo neišgirdau, tačiau man, kaip piešinukų mėgėjai, labai patiko vartyti leidinį. Iliustracijos mielos, žaismingos, taiklios. Man asmeniškai buvo įdomu pavartyti schematizuotus paaiškinimus kaip vadinama viena ar kita marškinių apykaklė ar koks nors išskirtinis raštas. Iš esmės, tikrai nesigailiu, kad “Lookbook” pateko į mano rankas, labai norėčiau tokios knygos jau suaugusioms damoms. O jei jums 15-20 metų, ar turite tokio amžiaus dukrų, tai tikrai rekomenduoju pavartyti.
Oficialiai:
Spalvingas pradžiamokslis visoms merginoms, kurios ieško savo stiliaus, domisi mada ir jos užkulisiais.
* Svarbiausi mados istorijos įvykiai.
* Žymiausi dizaineriai, legendiniai drabužiai ir interviu su mados profesijų atstovais – viskas, ką privalai žinoti apie svaiginantį mados pasaulį ir jame dirbančius žmones.
* Medžiagos, svarbiausi rūbai ir aksesuarai bei jų deriniai, kuriais visada galima pasikliauti, kad atrodytum stilingai.
* Auksinės taisyklės ir patarimai, kaip patobulinti ir suformuoti savitą stilių, neatsiliekant nuo mados!
* Smagūs stiliaus testai ir puslapiai užrašams, kuriuose galėsi rašyti pastabas apie madą ir savo svajones!
Žymos sau: KPS: 223  Kn 2016 07 31
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours