822(79) Tess Gerritsen "Žaidimas su ugnimi"

Estimated read time 2 min read

7513580Tess Gerritsen “Žaidimas su ugnimi”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).
Mano komentarai: Žinote, kartais skaitant itin produktyvių autorių knygas apima jausmas, kad šie tikrai naudojasi tais mitiniais rašytojais vaiduokliais, kurie rašo knygas už juos. Nes atrodo, kad visai kito žmogaus ši knyga. Nebūdinga nei Tess meilės romanams, nei meilės trileriams, nei tuo labiau tikriesiems trileriams. O ir holokausto tema regis pasirinkta tik dėl to, kad tai jaudina žmones. Bet nieko įdomaus nepapasakota, tik paimti keletas žiauriausių faktų ir pakartoti įmaišant veikėjus.
Šiaip aš mėgstu tokio tipo knygas, karo istorijas ir pan, šioji gal būtų dar visai kaip ir nieko, jei ne tie susišaudymai knygos pabaigoje. Ir atrastoji liga. Na tiesiog tas kas rašė, truputį užsimiršo, kad oi, pamiršom pipiriukų, tai pabarstė, bet pro šalį.
Oficialiai: Viename tamsiame Romos antikvariate smuikininkė Džulija Ansdel atsitiktinai užtinka įdomų muzikos kūrinį. Kupiną aistros, kančios ir šiurpinančio grožio valsą ji pasiryžta pristatyti pasauliui. Tačiau kai tik strykas paliečia stygas, išjudinama kažin kas keista, — Džulijos pasauliui kyla grėsmė. Muzika kažkaip nenuspėjamai ir baisiai veikia jos dukrelę. Įsitikinusi, kad hipnotizuojantys valso garsai skleidžia piktus kerus, moteris leidžiasi ieškoti jį sukūrusio žmogaus ir išsiaiškinti, kas už viso to slypi.
Žymos sau: KPS: 288  Ke 2016 09 17
Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

1 Comment

Add yours
  1. 1
    jorė vilkė

    Ir man taip pasirodė, kad ,galbūt kažkas kitas rašė, ar tiesiog pinigų prisireikė, tai rašė” beleką”, manant, kad dėl pavardės knyga bus “praryta”. Kaip ir ” Sergėtojas”. Nieko ypatinga.
    O gal jau esame išlepintos super gerų knygų?

+ Leave a Comment