890(60) Alicia Gutje “Bėganti ugnis. 2 knyga”

Estimated read time 2 min read

Alicia Gutje “Bėganti ugnis. 2 knyga”

Mano įvertinimas: 0/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Tai buvo blogiausia kada nors mano perskaityta knyga. Taškas.

Čia ir norėjau baigti, bet šiek tiek pakomentuosiu. Nežinau, ką autorė rūko, bet kartą per metus visai norėčiau ir aš. Knygą skaičiau, nes… Nežinau, pirmą dalį taip pat paskelbiau metų blogiausia kažkada, bet aš mėgstu kartais įmaknot į šūdą, kad galėčiau suprasti, koks tai yra jausmas.

Rašytoja man regis labai jau norėjo sukurti lietuviškuosius pilkus atspalvius, bet patyrė visišką fiasko. Net nekalbėsiu apie tai, kad sekso scenos buvo nuobodžios, tačiau matyt svajodama suteikti dinamiškumo prikūrė visokių paslapčių ir intrigų. Ir viskas gavosi ne į knygą panašu, o į tokį žaidimą, kokį žaisdavom mokykloje. Kažkas parašo sakinį, užlenkia lapelį, tada kitas rašo nežinodamas, kas rašyta prieš tai ir galiausiai gaunasi istorija. Kiekviename puslapyje išlįsdavo kokia nors pieva, kaip antai sesės darančios viena kitai abortus per prievartą, nes tiesiog joms negražu nėščios moterys, vibratoriai – usb laikmenos, kuriuos medžioja ex klientai, žmonos, praeityje gimdžiusios neįgalius vaikus ir išmetusios juos Indijoje ir t.t. Verslo partnerės, kurios verčiamos pasirašyti dokumentus, viešai (!!!) sako – ok, pasirašau jei leisi pačiulpt. Kiekviename puslapyje po naują tokią nesąmonę. Ir viskas nesiriša į visumą.

Išgelbėti leidinį būtų galima skambiais šūkiais “blogiausia, ką esate skaitę”, išleidžiant ant prastos kokybės popieriaus ir atitinkamai reklamuojant :D.

Oficialiai: įspėjame: knygoje yra scenų, skirtų tik suaugusiesiems
Sužinojęs apie Sofijos praeitį, Aronas Loganas dar labiau ją pamilo ir glaudė prie savęs, bet ji pasirinko gyvenimą be architekto. Jis juk turi šeimą ir gali būti joje laimingas, jeigu tik ji pasitrauks iš kelio. Nors Sofija jaučiasi kur kas laisvesnė būdama su Aronu, nė viena, net ir stipriausia meilė, ne visada geba paaiškinti žmonių sprendimų ir sulaikyti nuo savo noru daromų klaidų.

Žymos sau: KPS: 328 Ke 2017 09 20

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours