899(69) Charles Martin “Kalnas tarp mūsų”

Estimated read time 2 min read

Charles Martin “Kalnas tarp mūsų”

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: reikia susiimti ir paskutinę mėnesio dieną užprotokoluoti visas perskaitytas knygas. Tad šiandien bus dar pora įrašų.

Knyga labai atsitiktinė ir vėl iš serijos “nenorėjau tuščiomis grįžti iš bibliotekos”. Pagriebiau bet ką ir visai patiko. Istorija paprasta, du nepažįstamieji dėl atidėto skrydžio pasiryžta nuomotis privatų lėktuvą. Įvyksta nelaimė, jie nukrenta kalnuose, lakūnas žūsta, sužeista pora lieka be pagalbos. Tokia pradžia. Toliau tęsiasi siekis išgyventi su visais sunkumais. Medžioklės scenos manęs neįtikino, visa kita kaip ir ok.

Kadangi nepažįstamieji yra skirtingos lyties, tai galite numatyti, kad čia beveik meilės istorija. Taip ir yra, galas labai nuspėjamas, tačiau smagioji ir kokybiškoji knygos dalis, kad seilėjimosi tarp poros beveik ir nebuvo, nes na, žmonėms išgyventi reikėjo.

OficialiaiSiautulingą žiemos naktį du nepažįstamieji laukia skrydžio Solt Leik Sičio oro uoste. Sėkminga rašytoja Ešlė Noks skuba į savo vestuves, o gydytojas Benas Peinas – į suplanuotas rytdienos operacijas. Dėl netikėtai užklupusios audros atšaukiamas paskutinis skrydis. Benas skubiai suranda privatų lėktuvą, o drauge skristi pasiūlo žaviai nepažįstamajai Ešlei. Tą lemtingą akimirką prasideda neįtikėtina jųdviejų išgyvenimo istorija…

Žymos sau: KPS: 352 Kb 2017 10 26

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

+ There are no comments

Add yours