912(11) L S Hilton “Domina”

Estimated read time 2 min read

L S Hilton “Domina”

Mano įvertinimas: 1/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Aš nežinau, kodėl skaitau knygas, kurios žinau, kad yra šlamštas. O žinau, nes skaičiau pirmą dalį. Matyt tai liga, priklausomybė? Juk žmonės rūko ar išgeria taurę vyno sekmadienį susitikę su draugais, nors žino, kad visiškai bevertis dalykas.

Tai va, buvom Palangoje, mano vyras sirgo ir miegojo viešbutyje, truputį nuobodžiavau, tai “Milžine” pamačiau šią knygą ir kažkaip pradėjau. Sakyčiau dar blogesnė už pirmą ir net be pabaigos. Tai tiek.

OficialiaiĮtemptas, seksualus, karštas trileris, pritraukęs daugybę skaitytojų visame pasaulyje! Džuditą pasivijo praeitis – kažkas žino, ką ji padarė. Išsigelbėti nuo šantažuotojų ji gali tik suradusi neįkainojamą paveikslą, tačiau ar jis iš viso egzistuoja? Džudita ne vienintelė ieško šio kūrinio, o priešas pasirodo išties žiaurus ir labai klastingas. Jei ji pralaimės, mirs… Ar jai vėl teks žudyti, kad išsigelbėtų? „Domina“ – antroji knygos „Maestra“ dalis, dar labiau provokuojanti ir kaitinanti kraują. Prabanga tviskanti Venecija, meno galerijos, klastinga išdavystė, seksas, kerštas, mafija ir išlikimas – tai nauja ir ekscentriška Džuditos Rešlei kasdienybė. Ji grįžta pasiruošusi atkeršyti.

ymos sau: KPS: 304  Ke 2017 12 10

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos.

 

+ There are no comments

Add yours