945(44) Megan Miranda “Visos dingusios”

Estimated read time 2 min read

Megan Miranda “Visos dingusios”

Mano įvertinimas: 3/3 (1 – ne kažką, 2 – gera, tikrai nesigailiu, kad skaičiau, 3 – super, prikaustė, paliko įspūdį, rekomenduoju abejojantiems).

Mano komentarai: Kol veikia tinklaraštis, naudojuosi proga papasakoti dar apie vieną perskaitytą knygą, nors skoloje, su šia, jau turiu tris.

“Visos dingusios” yra labai neprasta istorija su detektyviniais prieskoniais. Prieš daugybę metų dingo mergina. Tyrėjai į visas puses tampė jauną kompaniją, bet taip nieko ir nesužinojo. Po tam tikro laiko į miestelį grįžta viena iš tos istorijos dalyvių ir čia vėl dingsta mergina. Nuo šios vietos istorija pradedama pasakoti atbuline eiga: šiandien, prieš dieną, prieš dvi dienas, prieš tris ir t.t. maždaug dvi savaites. Iš vienos pusės atrodo, kad o ką mes čia gero sužinosime, jei jau atskleista kas nutiko šiandien? Visgi diena po dienos iki pat pradžios ne tik paaiškės kas nutiko antrai merginai, bet labai daug sužinosime ir apie seną istoriją bei mažo miestelio žmonių tarpusavio santykius. Ši dalis visada būna labai įdomi :).

Iš pradžių taip sukonstruotą knygą skaityti sekėsi sunkokai. Pamesdavau mintį, pamiršdavau, kad rašoma apie dieną anksčiau. Tačiau nuo vidurio gerokai įsitraukiau ir tikrai vertinu labai teigiamai. Gal tai ne pirma taip parašyta istorija, bet dar tikrai neišsemta mintis.

OficialiaiKiek toli galime eiti gindami tuos, kuriuos mylime? Nikoletė iš gimtojo Kuli Ridžo išvyko prieš dešimt metų. Kai dingo jos geriausia draugė Korina. Dabar, suprastėjus tėvo sveikatai, Nika turi grįžti. Praeities vaiduokliai atgyja. Pamiršta istorija atsiveria kaip žaizda.
Korinos kūno taip niekas ir nerado. O įtariamųjų daug – pati Nika, jos brolis Danielis, vaikinas Taileris ir Korinos draugas Džeksonas. Visi, išskyrus Niką, tebegyvena Kuli Ridže. Taileris susitikinėja su jauna kaimyne Anelise. Ši – jų visų alibi. Nikoletei grįžus, Anelisė pradingsta. Aiškindamasi šią paslaptį Nika apie savo draugus, šeimą ir apie tą naktį, kai dingo Korina, sužino, ko geriau būtų nežinojusi.

Žymos sau: KPS: 416 Kn 2017 05 09

Pastaba: Jei tingite komentuoti čia, galite tai daryti Facebook

Mano parduodamos knygos

+ There are no comments

Add yours