129(20) Stef Penney "Vilkų švelnumas"

Stef Penney “Vilkų švelnumas”
Mano įvertinimas: 1/3 ( 1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Aš manau: svarsčiau kaip įvertinti knygą. Net neabejoju, kad ši turi pasisekimą. Tačiau man pasirodė nuobodi. Lyg ir intriga kuriama, bet kažkaip nevykusiai. Visiškai nesinori versti puslapių. Istoriją susideda iš skyrelių, kurių pasakotojas tai pirmasis, tai trečiasis asmuo, o dar ir skirtingi. Pusė jų neįdomūs, išskyrus, pagrindinę moteriškę. Kažkas kažką nužudė, bet emocijos tokios flegmiškos, veikėjais silpni, aplinka niūri…
Oficialiai: 1867-ieji Kanada. Vis labiau stiprėjant žiemos šalčiams, iš atokaus Kanados miestelio Dav Riverio, miškais, šiaurės link, ponia Ros leidžiasi į didžiąją savo gyvenimo kelionę ieškoti septyniolikmečio sūnaus, kuris dingo tą pačią naktį, kai buvo nužudytas kaimynystėje gyvenęs vienišas medžiotojas. Smurtas ramiame pasienio miestelyje atveria senas žaizdas ir įžiebia neramumus – vieni nori atskleisti nusikaltimą, o kiti – juo pasinaudoti.
Puslapių skaičius: 400
Knyga iš bibliotekos.
Perskaityta 2009 12 29

3Comments

Add yours
  1. 1
    skaitytoja

    o man kaip tik labai idomi sita knyga, ir siuzetas be proto idomus, idomu, kaip viskas bus, ir zmones labai idomus, nepavirsutiniski, ka tik perskaiciau, nu nereali, neapsigaukit anotacija

  2. 2
    Lijana

    Man knyga irgi labai patiko, tiesiog negalėjau atsitraukti.. labai intrigavo iki pat pabaigos!! Knyga kažkieno įverta 1 – absurdas.. Turbūt vertino visisškas neišprusėlis, net pikta.

  3. 3
    Salomėja

    Ne kažkieno, o mano :). Aiškinti kaip žmonėms turi patikti viena ar kita knyga, tai jau tikrai aukštas išprusimo lygis :).

+ Leave a Comment