208(99) Daniel Glattauer "Leo ir Emi. Kai pučia šiaurys"

Daniel Glattauer “Leo ir Emi. Kai pučia šiaurys”
Mano įvertinimas: 1/3 (1 – šūdas, 2 – gera, 3 – super).
Mano nuomonė: Kaip tokia knyga pas mane pateko? Pažįstu vertėją. O dovanotam arkliui į dantis nežiūrima. Visą laiką šią knygą lyginau su “Vienatve tinkle”. Kuri iš jų literatūrine prasme geresnė aš nežinau. Bet vienatvė mane vertė pajusti tai ką esu pati patyrusi. O štai Leo su Emi – neprivertė. Turėjau aš tų internetinių romanų pasibaigusių visaip – niekaip, kažkaip ir labai kažkaip. Bet jie visi kėlė jausmus. Ši porelė visai neįtikino. Yra ir antra knygos dalis. Ar skaitysiu? Su sąlyga, kad nemokamai :). Bet turbūt geriau bus pasiklausti, kuo ten viskas baigėsi ir negaišti laiko :). Bet kad jo ir susigaišta labai nedaug – max diena.
Oficialiai: Siunčiant elektroninį laišką kartais įsivelia kvaila klaida ir asmeniškas laiškas įkrinta į visai svetimo žmogaus elektroninio pašto dėžutę…
Emi Rotner tik nori atsisakyti laikraščio prenumeratos. Tačiau spusteli ne tą klavišą ir jos laišką gauna Leo Leikė…
Taip prasideda neįprastas dviejų nepažįstamų žmonių susirašinėjimas. Užsimezga iš pradžių atsargus, vėliau – vis aistringesnis virtualus flirtas. Bendraujančių tik laiškais Leo ir Emi santykiai balansuoja tarp svetimumo ir neįpareigojančio intymumo.
Tačiau susirašinėjimui įsibėgėjus juodu darosi vis artimesni ir vieną dieną iškyla neišvengiamas klausimas: ką toliau daryti su išsiųstais, gautais ir kompiuteryje išsaugotais jausmais?..


Puslapių skaičius: 208
Knyga nuosava.
Perskaityta 2010 08 27

4Comments

Add yours
  1. 2
    Salomėja

    Skaityt neverta 🙂 O tokių istorijų šiais laikais jau daug. Tokių, panašių, kitokių, bet apie tą patį 🙂

  2. 3
    Rasa

    Man si knyga irgi nelabai kaip… na jei puse jos ismestum, biski patrumpintum , biski sukonkretintum, gautusi kokie 50 puslapiu brosiurele… tada gal…bet abejoju ar skaityciau.

  3. 4
    Hau

    na, man irgi kirbeno mintis, kad iš savo patirties parašyčiau kur kas įdomesnę ir… :)))

+ Leave a Comment